Αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος να αποχωρήσει από τη Μαγιόρκα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division και απέχει τέσσερις βαθμούς από την ζώνη της παραμονής.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η ισπανική ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα, αφού καλείται στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές να αντιμετωπίσει Αθλέτικ Μπιλμπάο (εκτός), Μπέτις (εντός), Ατλέτικο Μαδρίτης (εκτός) και Βαγιαδολίδ (εντός).

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου πως δεν πρόκειται να ακολουθήσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, θέλοντας να υποβιβαστεί η Μαγιόρκα για να μπορέσει να κάνει την κίνησή του.

Ο Τζιοβάνι έχει τονίσει ότι επιθυμεί να παίξει σε ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και συμμετέχει στο Champions League, ενώ δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του (αν και υπάρχουν αρκετές ομάδες που προσφέρουν συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων για να τον δελεάσουν).

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα «sipse.com» αναφέρει πως αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μεξικανού άσου, όμως μόνο ο Ολυμπιακός έχει δείξει έμπρακτα την επιθυμία να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά τον Τζόναθαν Ντος Σάντος, η SportDay γράφει πως αυτό που προέκυπτε και χθες από την Ιβηρική είναι ότι αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Τζόναθαν ντος Σάντος, με τις συζητήσεις που κάνει ο μάνατζερ του Μίτσελ, Μαριάνο Αγκιλάρ, με την πλευρά του νεαρού Μεξικανού, ο οποίος όπως γράψαμε βλέπει πλέον θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport fm