Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ του, με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να οδεύει προς το τέλος της. Το βάρος από τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη έχει πέσει στην απόκτηση του Τζακ Ρόντγλουελ, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια απόκτησης και ενός επιθετικού.

Το «τριφύλλι» έχει ήδη καταθέσει την τελική πρότασή του στον Άγγλο ποδοσφαιριστή, με στόχο να τον πείσει να φορέσει τα πράσινα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο ελληνικός σύλλογος προσέφερε διετές συμβόλαιο στον 28χρονο, με πάγιες αποδοχές 300.000 ευρώ ετησίως, οι οποίες μαζί με τα μπόνους θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι» ποντάρουν στο ότι ο Ρόντγουελ δεν έχει βρει αυτό που θέλει στην Αγγλία και ευελπιστούν ότι θα δώσει θετική απάντηση. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες δείχνει η περίπτωσή του να δυσκολεύει και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ένα θρίλερ με την περίπτωσή του.

Όσον αφορά το στήριγμα του Φεντερίκο Μακέντα στη γραμμή κρούσης, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτη από το εξωτερικό, ενώ παράλληλα τσεκάρει και την περίπτωση του 19χρονου Φώτη Ιωαννίδη, που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό. Την περασμένη σεζόν καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, καταγράφοντας 19 συμμετοχές με τρία γκολ, ενώ θεωρείται πολύ εξελίξιμος.