Το όνομά του έχει ακουστεί, κατά καιρούς, τόσο για τον πάγκο της Μίλαν, σε περίπτωση που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απομακρυνθεί, όσο και για αυτόν της Ρόμα, η οποία φέρεται να ψάχνει τον προπονητή εκείνο με τον οποίο θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά. Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, όμως, δεν πρόκειται να φύγει από την Πάρμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας ο Διευθύνων Σύμβουλος, Πιέτρο Λεονάρντι.

«Κάθε φορά που ακούω πως ο προπονητής μας θα κάθεται σε άλλον πάγκο την επόμενη χρονιά, μου έρχεται να γελάσω. Αλλά, καθώς οι φήμες αυτές έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό, θέλω να επισημάνω πως όσα ακούγονται αποτελούν σενάρια φαντασίας, τα οποία δείχνουν έλλειψη σεβασμού, τόσο προς την ομάδα μας, όσο και προς τους οπαδούς της. Ξεκαθαρίζω πως ο Ντοναντόνι θα παραμείνει στην Πάρμα και την επόμενη χρονιά», τόνισε ο παράγοντας της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Λεονάρντι υπογράμμισε πως το πλάνο που έχει εκπονήσει η διοίκηση της ομάδας, προβλέπει την πολυετή παρουσία του Ντοναντόνι στον πάγκο. «Η διοίκηση και ο προπονητής μας έχουν συμφωνήσει σε ένα πολυετές πλάνο, το οποίο έχει εκπονηθεί από πέρσι και εφαρμόζεται πιστά. Αυτό το πλάνο θα συνεχίσει να εφαρμόζεται και στις επόμενες αγωνιστικές περιόδους, πάντα με τον Ντοναντόνι στη θέση του προπονητή. Τα ονόματα που ακούγονται, ως πιθανοί αντικαταστάτες του, είναι σημαντικά, σέβομαι τους ανθρώπους αυτούς, αλλά δεν πρόκειται να πάρουν τη θέση του Ρομπέρτο. Η Πάρμα και ο Ντοναντόνι θα συνεχίσουν χέρι-χέρι την πορεία τους, όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να το αποδεχτούν αυτό», είπε με έμφαση ο Πιέτρο Λεονάρντι.

Πηγή: sport-fm.gr