Άπαντες περιμένουν την απάντηση του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μέχρι την Παρασκευή (21/6) όπως είχε πει και ο ίδιος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, υπάρχει περίπτωση να δώσει… παράταση μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα (24/6).

Τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή όσον αφορά το μέλλον του Αμερικανού προπονητή στον πάγκο των «πρασίνων» αφού όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού περιμένει την τελική του απόφαση.

Πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη, ο Ρικ Πιτίνο είχε πει ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει ανακοινώσει το αν θα συνεχίσει ή όχι στους νταμπλούχους αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αμερική, ο Hall Of Famer χρειάζεται περισσότερο χρόνο!

Βέβαια παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει… πιστός στην αρχική του «υπόσχεση» και να ανακοινώσει στο επόμενο 24ωρο την απόφασή του ωστόσο είναι πολύ πιθανόν αυτό να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (24/6) και όχι αύριο (21/6). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ανακοινώσει κάτι απευθείας στο twitter αλλά πρώτα θα ενημερώσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα είναι ο πρώτος που θα μάθει τα… νέα (καλά ή κακά) από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δεν αποκλείεται ο Ρικ Πιτίνο να… περιμένει κάτι από τις ΗΠΑ και στη συνέχεια να είναι σε θέση να γνωστοποιήσει την τελική του απόφαση. Τι σημαίνει αυτό; Απόψε (02:30, Cosmote Sport 4) θα διεξαχθεί το draft το ΝΒΑ όπου -πολλές φορές- έρχονται τα πάνω-κάτω και δημιουργούνται διαφορετικές συνθήκες στις ομάδες της λίγκας. Άλλωστε ένας από τους λόγους που ο Πιτίνο είπε ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του την Παρασκευή (21/6) είχε να κάνει με την διεξαγωγή του draft. Προφανώς ο Αμερικανός τεχνικός κάτι έχει στα… υπ’ όψιν του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο να θέλει να… τρενάρει λίγο περισσότερο την απόφασή του.