Ο Χιλάλ Σουντανί είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Ολυμπιακού καθώς ανακοινώθηκε έχοντας κλείσει με συμβόλαιο δύο ετών στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός – όπως συνηθίζει να κάνει με τις νέες προσθήκες του – τον ανακοίνωσε μέσω των social media του.

Ο 31χρονος Αλγερινός εξτρέμ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» και επίσημα. Ο Σουντανί ο οποίος είχε αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ πέρσι το καλοκαίρι θα αποτελεί μία ακόμα λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς σε ότι έχει να κάνει με τις πτέρυγες ενώ μπορεί να παίξει και στην επίθεση.

Η ευρωπαϊκή καριέρα του Σουντανί είχε αρχίσει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και την Γκιμαράες πριν τον πουλήσει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (για 900.000 ευρώ). Στην Πορτογαλία είχε σε 44 ματς, 16 γκολ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση με παίκτη που αγωνίζεται και ως φορ και θα δώσει εμπειρία και ποιότητα. Τις καλύτερες του σεζόν βεβαίως τις έκανε με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Αλγερινός άφησε την Κροατία έχοντας βάλει 86 γκολ και έχοντας μοιράσει 54 ασίστ σε σύνολο 196 αγώνων! Τη μεταγραφή ανακοίνωσε και η Φόρεστ δίχως να μπει σε επιμέρους οικονομικές λεπτομέρειες ή αναφορά σε σχέση με το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή: gazzetta.gr