Κώστας Μπακογιάννης: Σύμφωνοι επί της αρχής με το σχέδιο του Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τάχθηκε και υπέρ της Διπλής Ανάπλασης


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:09
30/05/2019
Κώστας Μπακογιάννης: Σύμφωνοι επί της αρχής με το σχέδιο του Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό
2
loading

Υπέρ της δημιουργίας γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού, στην περιοχή του Βοτανικού, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Δεν έχω δει τις λεπτομέρειες του σχεδίου. Επί της αρχής, όμως, είμαστε σύμφωνοι. Όπως είμαστε σύμφωνοι και με τη Διπλή Ανάπλαση. Κατά μείζονα λόγο επειδή θα απελευθερωθεί η λεωφόρος Αλεξάνδρας και εκεί θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πάρκο πρασίνου», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στην εφημερίδα Live Sport, ο οποίος μπήκε στον δεύτερο γύρο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο των δημοτικών εκλογών, τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Ουσιαστικά, αυτές οι δηλώσεις έρχονται ως επιβεβαίωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος με χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις είχε πει ότι «ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, κ. Μπακογιάννης, είναι υπερβολικά υπέρ αυτής της κίνησης».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑΖΟΥΝ ΤΑΖΟΥΝ ΤΑΖΟΥΝ

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ !!!!

  2. avatar θυ;ςθυ;ς

    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ !!!!! Η ΑΕΚ ΦΤΙΑΧΝΕΙ !!!!! Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΑΠΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ !!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει