Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τιερί Ανρί για το χαρακτήρα και την ποδοσφαιρική αξία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική «L’Equipe».

Υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, όταν… ζέσταιναν τον πάγκο των Καταλανών, λόγω των επιλογών του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Τιερί Ανρί και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρέμειναν φίλοι από την εποχή της συνύπαρξης τους στους «Μπλαουγκράνα», κάτι που φάνηκε από όσα δήλωσε στην «L’Equipe» ο Γάλλος.

«Ο Ζλάταν είναι εκπληκτικός παίκτης. Είναι, απλά, φανταστικός. Κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα περιμένεις να κάνει κάτι το εξαιρετικό, κάτι το μοναδικό. Μπορεί να κρίνει μόνος του ένα παιχνίδι, με μία ενέργειά του. Η αξία του δεν αμφισβητείται», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.

Αυτό που πολλοί «χρεώνουν» στον «Ίμπρα» είναι ο χαρακτήρας του. Ο Ανρί, πάντως, έχει διαφορετική άποψη. «Τον έχω γνωρίσει, αφού παίξαμε μαζί στη Μπαρτσελόνα. Εκεί είχα την ευκαιρία να τον εκτιμήσω τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως άνθρωπο. Είναι εξαιρετικό παιδί. Πολύ καλός χαρακτήρας και πολύ ενδιαφέρον τύπος. Όσα ακούγονται για τον χαρακτήρα του, λέγονται από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν καλά και κάνουν υποθέσεις και όχι εκτιμήσεις», σημείωσε ο Τιερί Ανρί, υπερασπιζόμενος τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr