Αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Ιανουάριο, σε μια μεταγραφική κίνηση που αιφνιδίασε πολλούς. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε το ντεμπούτο του στο Σαμπιονά την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Μαρσέιγ, παίζοντας περίπου 15 λεπτά. Με αντίπαλο ξανά την ομάδα της Μασσαλίας, ο Άγγλος «σούπερ σταρ» αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα της Παρί, στον αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας, όπως άφησε να εννοηθεί ο Κάρλο Αντσελότι.

«Ο Μάρκο Βεράτι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού είναι τιμωρημένος. Συνεπώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει τη θέση του ο Μπέκαμ. Έτσι κι αλλιώς ο Ντέιβιντ βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να παίξει ολόκληρο το 90λεπτο. Είναι πολύ κοντά, λοιπόν, στο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα της Παρί», είπε ο Αντσελότι.

Αναφερόμενος στο ματς με τη Μαρσέιγ για το Κύπελλο Γαλλίας, ο Ιταλός τεχνικός έδειξε πως θέλει να προχωρήσει στο θεσμό. «Το Κύπελλο Γαλλίας είναι μέσα στους στόχους μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, συνεπώς ο αγώνας με τη Μαρσέιγ είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Για αυτό το λόγο θα επιλέξω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, λαμβάνοντας υπόψη, βεβαίως και τις υποχρεώσεις που ακολουθούν», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Πηγή: sport-fm.gr