«Ποιος Ολυμπιακός; Ούτε από τις φανέλες δεν καταλάβαινες πως πρόκειται για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Μιλάμε για τραγική εμφάνιση που γύρισε τον Ολυμπιακό δύο δεκαετίες πίσω. Η Λεβάντε τον κατάπιε. Το αφάνισε από το γήπεδο, τον έκανε πολύ μικρή ομάδα. Ανεξάρτητα από το πόσο διαβασμένος μπορεί να είναι ή να μην είναι ο Μίτσελ σχετικά με την ομάδα του γεγονός είναι ότι οι παίκτες του συνολικά αλλά και ξεχωριστά ο καθένας πραγματοποίησαν άθλια εμφάνιση.

Για άλλη μια φορά τραγικότερος όλων υπήρξε ο Χολέμπας. Σε όλες τις φάσεις που γονάτισαν τον Ολυμπιακό ήταν μέσα. Θύμισε τον Χολέβα που κατατροπώθηκε από τον Μαυρία στο ΟΑΚΑ. Αφελής αμυντική διάταξη και ανύπαρκτη παραγωγικά μεσαία γραμμή. Πλήρης αδυναμία να κρατηθεί η μπάλα και να οργανωθούν αντεπιθέσεις. Στο σύστημα 4-2-3-1 ο Μασάντο έπαιρνε σπάνια την μπάλα κι όταν τα κατάφερνε όλοι οι συμπαίκτες του ήταν κλεισμένοι.

Ο Αμπντούν εξάντλησε την ενεργητικότητα του σε αχρείαστα επιθετικά φάουλ και ένα από αυτά του στοίχισε την κίτρινη κάρτα. Ως ένα σημείο δεν τον αδικώ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα τον κιτρίνιζαν. Πολύ περισσότερο δεν θα σφύριζαν εις βάρος του ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έφερε και την αποβολή. Ο Αλγερινός ίσως κάνει φάουλ με τα χέρια πριν ο αντίπαλος του μπει στη μεγάλη περιοχή.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Χολέμπας. Βρίσκει τον αντίπαλο με το γόνατο έξω από τη γραμμή της περιοχής. Δύσκολες φάσεις αλλά έχεις την απαίτηση από τους πέντε διαιτητές να δουν σωστά.

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι η ομάδα του μπήκε καλά αλλά ήρθε το γκολ της Λεβάντε και χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση. Μάλλον έχει κάνει λάθος. Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά και συνέχισε χειρότερα. Η εμφάνιση του γενικά ήταν κατώτερη των περιστάσεων και τα δύο δοκάρια ας μην ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Μια εβδομάδα αργότερα στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει για την αξιοπρέπεια του. Το ίδιο ισχύει και για κάθε παίκτη ξεχωριστά».

Πηγή: sday.gr