Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και ζήτησε την οικειοθελή αποχώρηση του Μιχάλη Κουκουλάκη από τη διαιτησία. Πιο διαλλακτικός εμφανίστηκε στο θέμα της αποχώρησης της ομάδας… «Ζωτική»… σημασία για τη Superleague έχει για την ΠΑΕ ΑΕΚ η αποπομπή του Μιχάλη Κουκουλάκη από τους διαιτητικούς πίνακες της ΕΠΟ μετά τα σοβαρά λάθη που διέπραξε ο Κρητικός ρέφερι στην αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η «συγγνώμη» που ζήτησε ο Ηρακλειώτης διαιτητής δεν φαίνεται να… συγκίνησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της «Ένωσης», Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος συναντήθηκε με τον ομόλογο του στην ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο αλλά και τον Τεροβίτσα.

Ο Αδαμίδης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης ζητώντας την αποχώρηση του Κουκουλάκη: «Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πιστεύει ότι μπορεί μετά να υπάρξουν αποτελέσματα στην ελληνική διαιτησία: «Ναι, πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες», στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις αγωγές για τον ρέφερι του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά να δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr