Η ήττα από την Κιέβο στο Ολίμπικο χαρακτηρίστηκε συμπτωματική από τους περισσότερους. Η νέα ήττα, όμως, της Λάτσιο από τη Τζένοα προβλημάτισε τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης, μέσω μηνυμάτων που ανήρτησαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, απαντώντας στους επικριτές του, εστίασε αλλού το πρόβλημα. «Η Λάτσιο δεν υστερεί σε ποιότητα, αλλά σε νοοτροπία. Αυτό φάνηκε καθαρά στο παιχνίδι με τη Τζένοα. Δεν επιτρέπεται να δέχεσαι γκολ 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ έχεις καταφέρει να καλύψεις διαφορά δύο τερμάτων. Αν αντί για τη Λάτσιο ήταν η Μίλαν, για παράδειγμα, δεν θα δεχόταν αυτό το γκολ», τόνισε ο Λοτίτο.

Οι οπαδοί της Λάτσιο, όμως, ζητούσαν καλύτερες μεταγραφές. Όπως έκανε η Μίλαν, λόγου χάρη, με την προσθήκη του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αμέσως έκανε τη διαφορά. «Ο Μπαλοτέλι είναι καλός παίκτης, αλλά δεν θα άλλαζε την ιστορία του αγώνα της Μίλαν με την Ουντινέζε, αν ο διαιτητής σφύριζε σωστά. Σίγουρα η προσθήκη του δυναμώνει την ομάδα του Μιλάνου, αλλά στο τελευταίο ματς δεν έκρινε κάτι», είπε με νόημα ο πρόεδρος της Λάτσιο.

Πηγή: sport-fm.gr