Παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη ακόμα (όταν πήγαν στα Σπάτα για να ντοπάρουν τους παίκτες) οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ ανέλαβαν πρωτοβουλίες για να βοηθήσουν την ομάδα.

Κι αφού έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» στη βελτίωση του κλίματος και της ψυχολογίας της ομάδας, συνεχίζουν την προσπάθεια να υποστηριχθεί εκείνη ακόμα περισσότερο.

Ενόψει του νέου «τελικού» με τον Πανιώνιο, λοιπόν, οι μεγάλες δόξες της «Ένωσης» καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ και να σπρώξει την ΑΕΚ να βγάλει «την ίδια μαγκιά» του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ καλεί όλους τους Ενωσίτες φιλάθλους να πάρουν θέση το απόγευμα του Σαββάτου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, προκειμένου να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας!

Οι παίκτες μας στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μας έκαναν όλους να συγκινηθούμε με τον τρόπο που πήραν το ματς, γυρίζοντας το σκορ με πάθος και παλικαριά! Πάμε να γεμίσουμε στο Στάδιο, ώστε να βγάλουν ξανά την ίδια μαγκιά στο χορτάρι! Όλοι μαζί σε μια γροθιά, παίκτες, κόσμος, παλαίμαχοι»!

Πηγή: sport-fm.gr