Κανονικά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους υποψήφιους προπονητές που προορίζονται να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας.

Σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες παραμένει ο Μίτσελ, με τον Μανθάνο και τον Όλτρα να αποτελούν εναλλακτικές λύσεις του πρώην τεχνικού της Σεβίλλης.

Οι όποιες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέματα μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Εκεί, όμως, είναι αρκετά πιθανό να κριθεί η παραμονή του Αντώνη Νικοπολίδη ως πρώτου προπονητή της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν σημειωθούν εξελίξεις σε κάποια από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις και οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν ξανά στους επόμενους αγώνες, τότε οι διοικούντες την ΠΑΕ εξετάζουν την πιθανότητα να δώσουν τα ηνία της ομάδας στον 42χρονο προπονητή.

Ο Νικοπολίδης προσπαθεί να περάσει στην ομάδα όσα έμαθε από την εποχή που ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.

Το κασέ των τριών Ισπανών παίζει το ρόλο του στις επαφές που γίνονται, όμως και εκείνοι -από τη στιγμή που είναι άνεργοι-  τους δίνεται η δυνατότητα να πάρουν ένα πρωτάθλημα, να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας και να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη απέναντι σε μία ισπανική ομάδα (την Λεβάντε).

Πηγή: sport-fm.gr