Το Football Manager είναι το παιχνίδι με το οποίο έχει «λιώσει» η πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων, που έκαναν… το λάθος να το πιάσουν στα χέρια τους, να πάρουν το CD και να το εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους. Από εκεί και πέρα, ξεκινούσε ένα μακρινό ταξίδι, μέχρι την καταξίωση ως κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του αθλήματος…

Η πρώτη δουλειά του καλού τεχνικού/μάνατζερ, ήταν να πάρει έναν παίκτη που θα φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ, ή έστω κάποιον που θα «σερβίρει» τέρματα στους συμπαίκτες του, όντας το σημείο αναφοράς της ομάδας του. Τα λεγόμενα wonderkids ήταν η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσει η προσπάθεια για προέλαση.

Τα παιδιά-θαύματα ήταν πάντα αγαπημένο αντικείμενο ενασχόλησης για όσους καταπιάστηκαν με το παιχνίδι. Το SportBible αποφάσισε να κάνει μια ψηφοφορία για τους παίκτες του Football Manager και η πλειοψηφία τους ανέδειξε ως κορυφαίο όλων των εποχών τον Φρέντι Αντου. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το 2010 είχε περάσει και από την Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη.

Όπως φαίνεται κατέχει την πρωτιά στις καρδιές των οπαδών του παιχνιδιού, με το εντυπωσιακό ποσοστό του 67%. Μάλιστα, και ο τρίτος (σε ισοψηφία) της λίστας έχει παίξει στα γήπεδα της χώρας, με τη φανέλα μιας άλλης ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Κένεντι Μπακιρτσίογλου, που συγκέντρωσε το 9% όσο και ο Τόντον Ζόλα Μουκόκο. Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Τσέρνο Σάμπα με 15%, ενώ έκπληξη αποτελεί πως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μαξίμ Τσιγκάλκο.