Ένα ασυνήθιστο, αλλά ταυτόχρονα και τρομακτικό τροχαίο ατύχημα είχε το Σάββατο (06/04) η Ολυμπιονίκης στο σκι, Σοφία Γκότζια, το οποίο -ευτυχώς για εκείνη- δεν είχε παραπάνω συνέπειες.

Η 26χρονη Ιταλίδα πρωταθλήτρια οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Σεστριέρε, στα ιταλικά σύνορα με την Ελβετία, όταν έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει πιο κάτω στην πλαγιά -σε μια φουρκέτα του δρόμου- πάνω σε ένα άλλο όχημα και πιο συγκεκριμένα πάνω σε ένα βανάκι.

Το «παρκάρισμα» που έκανε πάνω στο άλλο όχημα ήταν σχεδόν… τέλειο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συνέβη κάτι χειρότερο. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το συμβάν, το να συνέβαινε κάποιο πολύ πιο άσχημο ατύχημα, δεν ήταν πολύ μακριά.

Όταν η είδηση αυτή έγινε γνωστή και αρκετοί από τους θαυμαστές της ανησύχησαν για την υγεία της, εκείνη φρόντισε να τους καθησυχάσει, με την ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media μιας φωτογραφίας από το Σαν Σίρο του Μιλάνου, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της Ίντερ και της Αταλάντα, με τη λεζάντα: «Είμαι καλά… έτοιμη να επιστρέψω στις πίστες. Σήμερα έχει Αταλάντα-Ίντερ στο Σαν Σίρο».