Ήρθε με όρεξη στην ΑΕΚ. Και όπως τονίζει, είναι σε θέση να τη βοηθήσει άμεσα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Μιλώντας στη NOVA, ο Γιάννης Καραλής χαρακτήρισε αναντίστοιχη της ποιότητας που διακρίνει στις πρώτες προπονήσεις την πορεία της ομάδας.

Τόνισε λοιπόν ότι το παιχνίδι «άνω των τριών βαθμών» με την Ξάνθη πρέπει να γίνει αρχή για την αντεπίθεσή της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καραλής

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Μόλις έμαθα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ήμουν πρόθυμος να έρθω στην ομάδα. Ξέρω το μέγεθος της ΑΕΚ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βγει η ομάδα απ’ αυτή τη θέση.

Σίγουρα όταν έχεις ένα μικρό διάστημα που προπονείσαι μόνος σου θες κάποιες μέρες για να βρεις τα πατήματά σου, αλλά μόνο αυτό μου λείπει. Από πλευρά φυσικής κατάστασης είμαι σε καλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα βοηθήσω άμεσα».

Για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη: «Είναι πολύ κρίσιμα όλα τα παιχνίδια, αλλά η αρχή πρέπει να γίνει το Σάββατο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις.

Όπως βλέπω την ομάδα αυτές τις λίγες μέρες, δεν αξίζει να βρίσκεται η ομάδα σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση γιατί θεωρώ ότι υπάρχει ποιότητα στους συμπαίκτες μου. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους και η νίκη θα μετρήσει ίσως παραπάνω από τρεις πόντους στο τέλος».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πρώτα απ’ όλα αυτό που σκέφτομαι είναι να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στο τέλος όλα τα παιδιά θα γραφτούμε στην ιστορία».

Πηγή: sport-fm.gr