Το « δύσκολο» δρόμο της παραμονής στη Μάντσεστερ Σίτι θα ακολουθήσει ο Μάριο Μπαλοτέλι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του ιταλού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα.

Παρά τα όσα ακούγονται για ενδεχόμενη μεταγραφή του, παρά το γεγονός πως οι σχέσεις του με το Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και παρά το ότι χρειάζεται τρομερή προσπάθεια, ώστε οι «πολίτες» να τον εμπιστευτούν ξανά, ο Μπαλοτέλι θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο, όπως δήλωσε ο Ραϊόλα.

«Ο Μάριο δε θα πάει πουθενά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ομάδα. Αυτή την περίοδο δεν παίζει, επειδή είναι άρρωστος. Έκανε κάποιες συζητήσεις με τον Μαντσίνι και έχουν λύσει τα θέματά τους», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του «Σούπερ Μάριο» για να προσθέσει:

«Το να έφευγε από τη Σίτι θα ήταν η ευκολότερη επιλογή. Αλλά θα μείνει στους “πολίτε, παρά το γεγονός πως αυτό φαίνεται να είναι πιο περίπλοκο και δύσκολο για τον ίδιο. Στο παρελθόν έχει κάνει κάποια λάθη, αλλά τελευταία ο κόσμος τον σχολιάζει αρνητικά μόνο σχετικά με τα όσα συμβαίνουν με την Ραφαέλα Φίκο».

Τέλος, ο Ραιόλα τόνισε πως ο Μπαλοτέλι σκοπεύει να κερδίσει και πάλι το σεβασμό της ομάδας του: «Ο Μάριο χρειάζεται να ξανακερδίσει τη θέση του στο γήπεδο, όπως και τον σεβασμό των συμπαικτών του. Χρειάζεται μία ομάδα που να τον πιστεύει και σκοπεύει να κάνε τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της».

Πηγή: sport-fm.gr