«Η Μίλαν είναι ένας σύλλογος μαγικός». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Χαβιέ Παστόρε, ο οποίος αποκάλυψε ότι αποτελεί όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή με τους «ροσονέρι», κάτι που θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

Ωστόσο, όπως τόνισε, θέλει πρώτα να κατακτήσει έναν τίτλο με την Παρί Σεν Ζερμέν, πριν επιστρέψει στην Ιταλία για χάρη της Μίλαν.

«Αργά ή γρήγορα θα φορέσω τη φανέλα της Μίλαν. Είναι ένας μαγικός σύλλογος και αποτελεί ένα όνειρο για μένα να αγωνιστώ εκεί. Ωστόσο, αυτό που θέλω αυτή την στιγμή είναι πρώτα να κατακτήσω έναν τίτλο με την Παρί και μετά να φύγω από την Παρί και να παίξω στη Μίλαν. Λατρεύω την Ιταλία και θέλω σύντομα να επιστρέψω εκεί. Επιπλέον έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον οποίο συναντιόμαστε, όποτε βρίσκομαι στο Μιλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση του προέδρου και του προπονητή στην Παρί, αλλά τα Μέσα εδώ στη Γαλλία είναι πιο εχθρικά με εμάς τους ξένους. Κάτι που δεν γίνεται στην Ιταλία», ήταν αρχικά τα λόγια του Παστόρε.

Αναφορικά με την «πίεση» δέχεται από τον Ζανέτι και τον Καμπιάσο, σχολίασε: «Με ρωτάνε συνέχεια πότε θα πάω στην Ίντερ. Αυτό που τους έχω πει, όμως, είναι ότι εγώ είμαι Μίλαν και εκεί θέλω να αγωνιστώ. Μου αρέσει το κόκκινο και το μαύρο χρώμα. Μου πάει πιο πολύ. Ακόμα και το αυτοκίνητό μου έχει αυτά τα χρώματα».

Πηγή: Sport-fm.gr