Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα καθίσει στον πάγκο των «λιονταριών», αλλά θα αναλάβει να αναδιοργανώσει τον σύλλογο και να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών επιβλέποντας τη λειτουργία της πρώτης ομάδας και των υποδομών, ενώ θα έχει λόγο και στις μεταγραφές.

«Θεωρούμε πως μία αναδιοργάνωση στην ομάδα είναι αναγκαία και πιστεύω πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση. Είναι η καλύτερη επιλογή. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στο ποδόσφαιρο, τόσο στην Πορτογαλία όσο και σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Γκοντίνιο Λόπες, ενώ αποκάλυψε πως είχε συζητήσει για την ίδια θέση και με τον Ζοσέ Κουσέιρο προτού καταλήξει στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

«Ο Φερέιρα θα είναι ο προπονητής όλων των ομάδων μας και θα έχει λόγο σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα», πρόσθεσε ο Λόπες που έχρισε τον συμπατριώτη του προϊστάμενο του προπονητή Φράνκι Βερκότερεν.

Μετά από δώδεκα αγωνιστικές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Σπόρτινγκ είναι μόλις δέκατη με 12 βαθμούς διανύοντας μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της.

Πηγή: sport-fm.gr