Εκδικάστηκε η υπόθεση της κλήσης του Παπέ Αμπού Σισέ σε απολογία, αναφορικά με τις χειρονομίες του στην Τούμπα, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Ουδέποτε συμπεριφέρθηκε με ανάρμοστη συμπεριφορά», είπε ο Γιάννης Χατζησσαβάογλου για τον «ερυθρόλευκο» παίκτη στην υπερασπιστική γραμμή του και ρώτησε την έδρα πού έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του ο Σενεγαλέζος.

Παράλληλα, η Στέλλα Σαμουιλίδου (εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), ως μάρτυρας, βλέποντας το περιστατικό στην Τούμπα από την τηλεόραση, είπε πως ο νεαρός στόπερ δέχτηκε προσβολές. Συγκεκριμένα, είπε πως οπαδοί του ΠΑΟΚ του έλεγαν «μαϊμού πήγαινε σπίτι» και πως του έκαναν κινήσεις πιθήκου, γεγονός που τον έκανε να νιώσει αγανάκτηση. Έτσι, αναμένεται να φανεί αν θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε ανάλογα περιστατικά με τους Κώστα Φορτούνη, Πέτρο Μάνταλο και Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Επίσης, οι Πειραιώτες ήταν υπόλογοι και για τα περίπου 250 καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου και δημιουργήθηκε η καθυστέρηση της σέντρας.

Ο κ. Χατζησσαβάογλου είπε πως η ΠΑΕ δέχεται  το γεγονός και ζητήθηκε να τιμωρηθεί η ομάδα με τα προβλεπόμενα. Παράλληλα, όσον αφορά στο πανό «No Pyro no Party», είπε πως οι οπαδοί αναφέρονταν στην ΠΑΕ, που κάνει αγώνα κατά των καπνογόνων. Ο δικαστής υπενθύμισε πως τιμωρία έδρας υπάρχει, όταν η εκάστοτε ΠΑΕ που είναι υπότροπη έχει προκαλέσει τη διακοπή του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr