Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είχε γίνει γνωστό από το Σάββατο το βράδυ. Πλέον είναι οριστικό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου θα είναι στην Θεσσαλονίκη και θα δει από κοντά το ματς της 20ης αγωνιστικής.

Φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξαναδεί από κοντά ματς του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Την πρώτη φορά όταν ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 2-1 (σεζόν 2010/11) και την δεύτερη πάλι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν νικήσει (2014/15, 0-0).

Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόταν ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού όλες τις προηγούμενες μέρες και τελικά θα το πράξει. Είχε δώσει και το σαφέστατο μήνυμά του στην κοπή της πίτας της ομάδας.

«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο (σ.σ. κάτι που ήδη έγινε)- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα. Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ. Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα», τους είχε πει μεταξύ άλλων.

Πηγή: gazzetta.gr