Για ακόμα μια προπόνηση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Γάιος Σκορδίλης δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών», καθώς ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι αμφίβολοι ενόψει Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Χαλαρά «μπήκε» και ο Άντι Πάνκο.

Το «τριφύλλι» έχει μπει φουλ σε ρυθμούς… Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αφού εφόσον οι «πράσινοι» επικρατήσουν εξασφαλίζουν αυτόματα τη συμμετοχή τους στο top16. Σύμμαχος τους σε αυτό όμως δεν είναι οι τραυματισμοί. Τα προβλήματα στους ψηλούς συνεχίζονται, αφού «Σόφο» και Σκορδίλης δεν προπονήθηκαν ούτε την Τρίτη και είναι αμφίβολοι για το ματς της προσεχής Παρασκευής. Και αυτό γιατί έχουν χάσει και αρκετές προπονήσεις.

Η ατυχία που χτύπησε εκ νέου την πόρτα του Άντι Πάνκο στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό ναι μεν δεν ανησυχεί το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, ωστόσο την Τρίτη ο Αμερικανός φόργουορντ δεν… φόρτσαρε, καθώς ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα. Λογικά υπολογίζεται για το ματς με τους Σλοβένους.

Την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πηγή: Sport-fm.gr