Στο πλευρό της Τότεναμ και των Αρχών έθεσε τον εαυτό της η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, προκειμένου να εντοπιστούν οι οπαδοί που συμμετείχαν στη ρατσιστική επίθεση και στα εμετικά συνθήματα που ακούστηκαν στο «White Hart Lane», το απόγευμα της Κυριακής. Η διοίκηση των «σφυριών» είναι αποφασισμένη να επιβάλει ποινή ισόβιας απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στους οπαδούς.

«Είμαστε σε επαφή με την Τότεναμ για να τους βοηθήσουμε στην έρευνα που κάνουν για τον εντοπισμό των οπαδών που φέρονται ως δράστες» αναφέρει αρχικά η σχετική ανακοίνωση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την πρόθεση της FA να ερευνήσει τα όσα έγιναν στο Λονδίνο την Κυριακή.

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ χαιρέτησαν ναζιστικά, φώναξαν αντισημιτικά συνθήματα και έκαναν ρατσιστική επίθεση στους φίλους της Τότεναμ, σηκώνοντας παράλληλα ιταλικές σημαίες και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της Λάτσιο, επευφημώντας τους «λατσιάλι» για το σοβαρό τραυματισμό των φιλάθλων των «spurs» στη Ρώμη, την περασμένη Πέμπτη.

«Θα πάρουμε τα πιο αυστηρά μέτρα απέναντι στον οποιονδήποτε οπαδό, ακόμη κι αν χρειαστεί να τους αποκλείσουμε για μια ζωή από την πρόσβαση στο γήπεδο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «σφυριών» και οι εξελίξεις αναμένονται από την πλευρά της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αυτή τη φορά.

Πηγή: Sport-fm.gr