Για το πρότυπό του, όταν ήταν μικρός και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, μίλησε ο Γιώργος Μασούρας. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε ότι θαύμαζε τον Τζιοβάνι, ο οποίος «πιστεύω ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, που πέρασαν από την ομάδα».

Παράλληλα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και για το ντεμπούτο του, κόντρα στην Ξάνθη, λέγοντας: «Ήταν όνειρό μου, από μικρό παιδί, να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν τρομερή εμπειρία, το απόλαυσα από το ζέσταμα κιόλας, όταν μπήκα μέσα και είδα τον κόσμο να μας χειροκροτεί. Ένιωσα όπως ένιωθα μικρός, που έβλεπα τους παίκτες του Ολυμπιακού».

Όσο για το σχόλιο του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο Instagram, μέσω σχετικής ανάρτησής του, είπε: «Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Υπήρξε και αυτός ένα σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ αγαπημένοι από την περίοδο, που αγωνιστήκαμε στον Πανιώνιο. Τότε συζητούσαμε τα όνειρά μας, τις προσδοκίες μας και του είχα αναφέρει ότι θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και προφανώς το θυμόταν και το έγραψε».