Εκτενή αναφορά στις ευχάριστες στιγμές που έζησε από το πέρασμά του στην Αγκόλα έκανε ο Ριβάλντο. Ο 40χρονος βραζιλιάνος σταρ που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στο πρωτάθλημα της αφρικανικής χώρας, έκανε λόγο για μία πολύ θετική χρονιά για την καριέρα του, ενώ εξέφρασε θετικά συναισθήματα, λέγοντας ότι έχει «δεθεί» συναισθηματικά με την Αγκόλα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του «Ρίμπο»:

«Ήταν μία πολύ θετική χρονιά στην καριέρα μου, παρότι τερματίσαμε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ήμουν τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 11 γκολ και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας παίζοντας στα 21 από τα 30 ματς της Καμπουσκόρπ. Αναδείχθηκα κορυφαίος ξένος παίκτης του πρωταθλήματος. Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο, Μπενεντίκτ Κανγκάμπα, τους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές γενικά για την υποστήριξη τους. Είμαι χαρούμενος που άφησα το στίγμα μου στην ομάδα. Η Αγκόλα μπήκε στη ζωή μου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έχω δεθεί με την χώρα και προσπαθώ να αγοράσω σπίτι για να επιστρέφω συχνότερα».

Ο Ριβάλντο, επέστρεψε στην Βραζιλία για να ξεκουραστεί και είναι άγνωστο αν η ποδοσφαιρική του καριέρα θα έχει τελευταίο σταθμό την Αγκόλα, αφού ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με το μέλλον του.

Πηγή: Sport-fm.gr