Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η υπόθεση παραμονής του Ραφίκ Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλγερινός φορ κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης.

Όπως γράφει η SportDay, η χρυσή τομή θα βρεθεί στο 1,2 με 1,3 εκατ. ευρώ και σύντομα είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις στην ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παρουσιάζονται σίγουροι ότι θα ανανεώσει και ο Χοσέ Χολέμπας. Ο διεθνής μπακ-χαφ βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων του εξωτερικού από Γερμανία και Τουρκία, όμως αν του προταθεί διπλασιασμός στις υπάρχουσες ετήσιες αποδοχές του είναι πιθανό να απαντήσει θετικά και μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Ο Ελληνογερμανός οπισθοφύλακας έχει ζητήσει 700.000 ευρώ και αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό στις 600.000, που θα σημαίνει διπλασιασμό των αποδοχών του. Βάσει του συμβολαίου του φέτος παίρνει 300.000, αλλά με τα μπόνους ξεπερνάει τις 400.000 και μπόνους θα έχει και στο νέο συμβόλαιο.

Όσον αφορά την υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη, τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τζένοα να ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και ίσως κινηθεί για την απόκτηση του (με δεδομένη ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) τον ερχόμενο Ιανουάριο για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνάς της.

Πηγή: sport-fm.gr