Ο Τάσος Μπακασέτας συμφώνησε με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του και σύντομα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ανακοινωθεί ότι θα είναι ο ένας από τους τρεις «κομμένους» που θα συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα και τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, ο 25χρονος άσος μπορεί να μην είναι ο μόνος…

Στον δρόμο που άνοιξε ο «Μπάκα», δεν αποκλείεται να μπει -και να ακολουθήσει- και ο Αντρέ Σιμόες. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ δείχνει να το ξανασκέφτεται και να αλλάζει στάση. Δεν θεωρείται απίθανο να κάνει επαναπροσέγγιση στην Ένωση.

Άλλωστε, η προοπτική της Αλ Ουάχντα δεν φάνηκε να τον δελεάζει, ενώ στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ότι υπάρχει που να τον ενδιαφέρει και εκείνον, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έστω και σε φιλολογικό επίπεδο.

Ο Σιμόες είχε κάνει την πρώτη επαναπροσέγγιση με την πλευρά της ΑΕΚ τον Δεκέμβριο, έχοντας ρίξει γέφυρες προς την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση. Ωστόσο, ο μάνατζέρ του φαίνεται να ήταν αυτός που… φρέναρε καταστάσεις, περιμένοντας για τον πελάτη του κάτι καλύτερο. Το οποίο, μάλλον και δεν εμφανίστηκε.

Επίσης, ο 29χρονος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς περνά όμορφες στιγμές εδώ, όπως και η οικογένειά του. Άλλωστε, εδώ γεννήθηκε και η κόρη του, γεγονός που συνοδεύτηκε και με το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του…