Μετά το Σπυρόπουλο η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού χάνει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, αφού ο Γιούρκας Σεϊταρίδης υπέστη θλάση α’ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα ημέρες περίπου. Μάλιστα, ακολούθησε αμέσως ειδικό πρόγραμμα, ώστε ο χρόνος αποθεραπείας να είναι μικρότερος.

Το γεγονός αυτό δεν ήταν το μόνο δυσάρεστο για τον Νιόπλια, αφού είδε ακόμα έναν παίκτη να τίθεται νοκ άουτ ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Πετρόπουλος υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό κατά την διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Έτσι, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά αύριο, όμως θεωρείται σίγουρο πως δεν προλαβαίνει.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα τη Δευτέρα ΄(10:30) με πτήση τσάρτσερ, η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νιόπλια, θα παραχωρηθεί στις 19:30, ενώ η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 20:00 στο «Καμπ Νου». Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Βαρκελώνη με πτήση τσάρτερ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 05:00.

Πηγή: gazzetta.gr