Τη δική του εξήγηση για τη μικρή συμμετοχή τού Φερνάντο Γιορέντε στα φετινά παιχνίδια της Αθλέτικ Μπιλμπάο έδωσε ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο αργεντινός τεχνικός μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της ομάδας του για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League με τη Σπάρτα Πράγας και διέψευσε πως οι σχέσεις του με τον ισπανό διεθνή δεν είναι καλές.

Το καλοκαιρινό «σίριαλ» της επέκτασης του συμβολαίου του Φερνάντο Γιορέντε, που δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ήταν λογικό πως θα δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα.

Ο διεθνής φορ με την άρνησή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Βάσκους, ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, κάτι που έχει φανεί από την ελάχιστη συμμετοχή που έχει στις μέχρι σήμερα αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αθλέτικ.

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Μαρσέλο Μπιέλσα, μιλώντας την παραμονή του αγώνα της ομάδας του με τη Σπάρτα Πράγας για το Europa League, εξήγησε τους λόγους που χρησιμοποιεί λίγο τον υψηλόσωμο φορ.

«Ο Γιορέντε δεν παίζει γιατί τους τελευταίους 4 μήνες δεν μπόρεσε να δουλέψει σωστά. Είναι αγύμναστος, αφού μετά το Euro δεν έκανε προπονήσεις λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε με τη διοίκηση της ομάδας, ενώ αμέσως μετά τραυματίστηκε», είπε ο Μπιέλσα.

Όταν ο Αργεντινός ρωτήθηκε αν υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις του με τον ποδοσφαιριστή, ο Μπιέλσα διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιορέντε. Εγώ κοιτάω το καλό της ομάδας μου και δεν βάζω τον εαυτό μου πάνω από εκείνη. Αν ήταν καλά θα έπαιζε. Όλα τα άλλα είναι φήμες», απάντησε, χωρίς ωστόσο να πείσει πολλούς.

Πηγή: sport-fm.gr