Προτεραιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κατάκτηση του δέκατου Champions League στην ιστορία της, όπως δήλωσε ο Μπερντ Σούστερ στο γερμανικό περιοδικό «Kicker». Ο πρώην προπονητής της «βασίλισσας» τόνισε, όμως, ότι δεν δικαιολογεί αυτός ο στόχος την άσχημη πορεία της ομάδας στην Primera Division.Ο

«Το Champions League είναι η προτεραιότητα της ομάδας τη φετινή σεζόν. Η κακή πορεία στο πρωτάθλημα, όμως, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, επειδή η ομάδα θέλουν να πάει καλά στην Ευρώπη. Έχουν μία σούπερ ομάδα και τους βλέπω ως υποψήφιους πρωταθλητές Ευρώπης. Την περσινή σεζόν έπρεπε να είναι στον τελικό και το ίδιο ισχύει για φέτος. Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου είναι για εμένα οι άλλοι δύο υποψήφιοι», ανέφερε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Σούστερ μίλησε για τον Λούκα Μόντριτς: «Θα προσφέρει ακόμη μία ποιοτική λύση στην ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν ακόμη έναν χαφ και ο Κροάτης είναι αυτό που ήθελαν να βρουν. Η ομάδα θα παίξει καλύτερα και παίκτες όπως ο Αλόνσο και ο Εζίλ θα είναι ακόμη δυνατότερος».

Πηγή: sport-fm.gr