Βαρύτερος από το κανονικό βρέθηκε ο Νίκλας Μπέντνερ από το προπονητικό τιμ της Γιουβέντους. Αυτό σημαίνει πως ο Δανός επιθετικός είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά, ενώ η πρώτη του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα ενδέχεται να καθυστερήσει.

Σε όλη τη διάρκεια των μεταγραφών η Γιουβέντους προσπαθούσε να αποκτήσει έναν σέντερ φορ που θα έκανε τη διαφορά. Τα ονόματα που ακούστηκαν εντονότερα, του Τζέκο και του Γιορέντε, έδιναν μια εικόνα για το στυλ του παίκτη που έψαχνε ο Αντόνιο Κόντε. Αυτός θα ήταν το «βαρύ» σέντερ φορ, που θα «γέμιζε» την περιοχή.

Ο Νίκλας Μπέντνερ, που αποκτήθηκε τελικά την τελευταία μέρα των μεταγραφών, έδειχνε να πληροί τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας». Αν και, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello sport», μάλλον τις… ξεπερνάει.

Αιτία το σωματικό βάρος του Δανού, που σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, είναι πολύ μεγαλύτερο από το ιδανικό. Αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους της «Γιούβε» να ετοιμάσουν στον Μπέντνερ ειδικό διατροφικό και προπονητικό πρόγραμμα απώλειας βάρους, ώστε να βρεθεί σύντομα στην ιδανική κατάσταση. Σύμμαχος του Μπέντνερ είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, που του δίνει μερικές μέρες περιθώριο για να χάσει τα περιττά κιλά.

Πάντως, η πρώτη εμφάνισή του με την ασπρόμαυρη φανέλα αναμένεται να καθυστερήσει, αφού εκτός από τα περιττά κιλά του, ο Μπέντνερ έχει να «αντιμετωπίσει» και την εξαιρετική φόρμα των συμπαικτών του, Βούτσινιτς και Τζοβίνκο, που με τις εμφανίσεις τους δείχνουν πως δύσκολα θα βγουν από την ενδεκάδα του Κόντε.

Πηγή: Sport-fm.gr