Την πολύ καλή του παρουσία τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο φιλικό απέναντι στον Πανιώνιο, φαίνεται ότι θα εξαργυρώσει ο Αχμάντ Ζρέικ, καθώς αναμένεται ο Λεβαδειακός να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο 22χρονος παίκτης έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα εισηγηθεί την απόκτησή του στην διοίκηση.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός ήταν πάρα πολύ καλός απέναντι στους «κυανέρυθρους» στο φιλικό που έδωσαν οι Βοιωτοί στη Νέα Σμύρνη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον σύλλογο.

Ο Ζρέικ είναι διεθνής με την εθνική του Λιβάνου μετρώντας εννιά συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και δύο τέρματα με τη φανέλα της ομάδας της χώρας του.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Λεβαδειακού με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων διάρκειας για τη νέα σεζόν θα συνεχιστεί μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), στη Λιβαδειά, τις καθημερινές, από 9:30 έως 14:00 και από 17:30 έως 21:00 και Σάββατο από 9:30 έως 14:00. Τηλ. επικοινωνίας: 22610-88088».

Πηγή: sport-fm.gr