Η Άρσεναλ πήρε τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάρντιφ για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είναι πιθανό ένας από τους πρωταγωνιστές της στη χθεσινή επιτυχία να έχει προβλήματα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, καθώς ο πανηγυρισμός του έγινε θέμα συζήτησης στο Νησί.

Ο λόγος για τον Σκοντράν Μουστάφι, ο οποίος σχημάτισε με τα δάχτυλά του τον αλβανικό αετό -σήμα κατατεθέν για την επονομαζόμενη «Μεγάλη Αλβανία»- για να πανηγυρίσει το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τέρμα προήλθε από… αλβανική συνεργασία, με τον Γκρανίτ Τζάκα (επίσης αλβανικής καταγωγής), να δίνει την ασίστ από κόρνερ που εκτέλεσε.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Μουστάφι αντιμετωπίζει την πιθανότητα να τιμωρηθεί για την κίνηση αυτή, με πιο πιθανή ποινή να είναι η χρηματική.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην άμυνα της Άρσεναλ σχηματίζει τον αλβανικό αετό, καθώς έτσι είχε πανηγυρίσει και γκολ επί της Βιγιαρεάλ, την εποχή που αγωνιζόταν στη Βαλένθια. Άλλωστε, από το ποστ που υπάρχει στον λογαριασμό του στο Instagram, δεν φαίνεται ο ίδιος να έχει κάποιο θέμα…