Απόλυτα ευχαριστημένος από την πρόοδο που παρουσιάζει η νέα ΑΕΚ δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά τη φιλική νίκη με 3-1 επί της Ρέξαμ. Ο προπονητής της «Ένωσης» ζήτησε υπομονή και εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, αλλά τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης.

«Είμαστε μπουκωμένοι. Έχουμε σχεδόν ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αρχίζουμε πάντα άσχημα τα παιχνίδια, γιατί δεν έχουμε την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό, αλλά όσο περνά η ώρα ανεβαίνει η ομάδα. Το 3-1 δεν έχει σημασία για μένα, το θέμα είναι ότι είδα καλά πράγματα. Θα το έλεγα ακόμη κι αν χάναμε με 100-0. Σημασία έχει που βγήκαν φάσεις και τα πράγματα που δείχνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε πολλή δουλειά, χρειάζεται πίστη και υπομονή από όλους. Βλέπω τεράστια βελτίωση, αλλά έχουμε πολλά ελαττώματα γιατί έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν», τόνισε και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά κι ελπίδα στον κόσμο, που είναι μόνο στη στενοχώρια».

Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφική ενίσχυση είναι αναγκαία για την ΑΕΚ. «Θέλουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο χαφ μπροστά τους, αριστερό μπακ και επιθετικούς. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση σε όλους τους τομείς για να βοηθηθούν και αυτά τα παιδιά», κατέστησε σαφές ο Βαγγέλης Βλάχος.

Από την πλευρά του, ο Φώντας Φέτσης, είπε: «Η ομάδα όσο περνά ο καιρός παρουσιάζεται καλύτερη κι αυτό είναι ενθαρρυντικό για μας, τον προπονητή και τους φιλάθλους. Εμείς θέλουμε να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση από την πρώτη μέρα».

Πηγή: sport-fm.gr