Την άποψη πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διαθέτει την δύναμη ενός… τέρατος και όχι ενός απλού ανθρώπου εξέφρασε ο Ζερεμί Μενέζ.

Παράλληλα, ο Γάλλος μέσος στις δηλώσεις του τόνισε πως ο ερχομός του «Ίμπρα» στο Παρίσι θα κάνει καλό και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να καθιερωθούν στο βασικό σχήμα, με αποτέλεσμα ο πήχης να ανέβει.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι πολύ δυνατός παίκτης. Μάλιστα, πιστεύω πως η δύναμή του ξεπερνάει τα όρια του απλού ανθρώπου και φτάνει εκείνη ενός άγριου ζώου. Ο ερχομός του στην ομάδα μας θα αυξήσει κατά πολύ τον ανταγωνισμό για μία θέση στην επίθεση. Έτσι, όλοι μας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να παίζουμε στην βασική ενδεκάδα», είπε ο Μενέζ.

Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόμα εξέφρασε την άποψη πως η καριέρα του έχει ανοδική πορεία, χάρη στον σύλλογο του Παρισιού: «Ελπίζω να τελειώσω την καριέρα μου στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από την στιγμή που έγινα μέλος της ομάδας οι εμφανίσεις μου συνεχώς βελτιώνονται».

Πηγή: Sport-fm.gr