Φαίνεται πως μπαίνει τέλος σιγά-σιγά στο σίριαλ με την μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Όπως αναφέρει η γαλλική «Equipe», ο Σουηδός επιθετικός πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τις ενστάσεις που είχε ως προς το βεληνεκές του «Σαμπιονά». Τα επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει η Παρί στον ετήσιο μισθό του είναι μάλλον αρκετά για να «κάμψουν» τις αντιστάσεις του.

Αφού οι Μίλαν και Παρί τα έχουν βρει σε όλα για το «deal» των 65 εκατ. ευρώ, το τελευταίο εμπόδιο για να ολοκληρωθεί ήταν να πειστεί και ο 30χρονος φορ. Ο μάνατζερ του, Μίνο Ραιόλα ταξίδεψε στο Παρίσι για να συζητήσει με τους υπεύθυνους της ομάδας τα αιτήματα του πελάτη του. Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται να έχει οικονομικό πρόβλημα και όπως γράφει ο γαλλικός Τύπος, προσέφεραν συμβόλαιο στον Ιμπραΐμοβιτς ύψους 14 εκατ. ευρώ, τα οποία θα τον κάνουν το δεύτερο πιο πλούσιο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, μετά τα 20 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται ο Ετό στην Ανζί.

Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της «Equipe» και να ολοκληρωθεί το… σίριαλ με την μετακόμιση του Ιμπραΐμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: Sport-fm.gr