Αποφασισμένος να κάνει το παν για να φέρει σε πέρας την αποστολή να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστικό Άρη, εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης των «κίτρινων» για τη νέα σεζόν.

«Πρέπει να υπάρξει συστράτευση από όλο το φίλαθλο κόσμο. Από παράγοντες, από μας, για να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες δυσκολίες. Αν είμαστε ενωμένοι και καταθέσουμε τον εαυτό μας για το μεγαλείο αυτού του σωματείου θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο.

Θα τσεκάρουμε τα παιδιά από την Κ-20 και την Κ-17 γιατί θέλω να έχω πληρέστερη εικόνα και θα κάνουμε συσχετισμούς για το ποια παιδιά κάτω των 24 θα πάρουμε.

Πρέπει να προσέξουμε στους τρεις μοναδικούς πάνω από 24 ετών. Θα καθυστερήσουμε λίγο, θα κινηθούμε στον κεντρικό άξονα, θα πάρει λίγο χρόνο και με τη βοήθεια του Θεού να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Δεν μπορούμε να αποτύχουμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Είναι λογικό να υπάρχουν μειονεκτήματα, αλλά θα πρέπει να τα αντισταθμίσουμε όλα αυτά με τρέξιμο και λογική», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο Σταύρος Λαμπριάκος κάλεσε τον κόσμο και όσους μπορούν να βοηθήσουν να σταθούν στο πλευρό του Άρη.

«Μπορεί να είμαστε άπειροι διοικητικά, αλλά βρισκόμαστε μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου και μπορούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα. Σχεδόν τίποτα δεν λειτουργούσε στην ομάδα. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα, εντάξει, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Πρέπει να συνειδητοποιήσει και ο τελευταίος Αρειανός ότι δεν έχει λυθεί ούτε ένα πρόβλημα και ο μόνος τρόπος είναι να έρθουν όλοι κοντά. Δεν είναι προσπάθεια να στηρίξουν τον Λαμπριάκο, τον Κατσιαούνη, τον Στεφανίδη ή τον Ζαμπέτα, αλλά να έρθουν να στηρίξουν τον Άρη. Είναι μια δύσκολη χρονιά.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες που είναι σήμερα εδώ. Έχουν όλοι δικαίωμα προσφυγής, αλλά είναι εδώ, έχουν μείνει και αυτό δείχνει κάτι. Μπορεί να μην είναι όλοι Αρειανοί, αλλά είναι μαχητές και θέλουν να παίξουν γι’ αυτή τη φανέλα.

Από σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος, τίποτα δεν θα είναι ρόδινο. Τα προβλήματα πέφτουν το ένα μετά το άλλο πάνω στο κεφάλι μας. Πρέπει να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα. Ο Άρης μπορεί να προχωρήσει μόνο με γεμάτο γήπεδο», το μήνυμά του.

Πηγή: sport-fm.gr