Τη μία μεταγραφή μετά την άλλη κλείνει αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τους Αντρέ Πίντο και Πέπε Χαμπίμπ Σο ετοιμάζεται να προχωρήσει στο πέμπτο «χτύπημά» του.

Όπως γράφει η SportDay, οι «πράσινοι» έχουν στα σκαριά και την πέμπτη μεταγραφή και δεν αποκλείεται ο νέος υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» να είναι ακόμα και σήμερα στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια θέση θα καλύψει, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να ενισχυθεί ο άξονας. Συγκεκριμένα, επιθυμεί την απόκτησης ενός στόπερ, καθώς υπάρχουν μόνο ο Μπουμσόνγκ και ο Πίντο, ενός «οκταριού» και ενός σέντερ φορ.

Όσον αφορά τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών, ο Σο και ο Πίντο υπέγραψαν (και οι δύο) τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα ενσωματωθούν σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν και οι δύο μεταγραφές.

«Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να καταξιωθούμε. Ξέρουμε πόσο μας θέλει ο προπονητής. Πρώτη φορά θα παίξουμε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, που συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι όνειρο για μας να πετύχουμε», σχολίαζαν οι δύο παίκτες.

Βοηθάει και ο Σισέ

Την πρόθεση να επεκταθεί ακόμη περισσότερο η διαφημιστική καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρέθεσε γεύμα χθες το μεσημέρι στους ρεπόρτερ της ομάδας και φανέρωσε ορισμένα από τα πλάνα του.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο η καμπάνια το επόμενο διάστημα. Σ’ αυτήν θα συμμετέχουν πρώην, αλλά και νυν αθλητές του «τριφυλλιού», με μεγαλύτερη ατραξιόν τον Τζιμπρίλ Σισέ. Για τον Γάλλο σούπερ σταρ μάλιστα, θα γίνει ειδικό σποτ μέσω στελέχους του σωματείου, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο, αφού ο Σισέ αγωνίζεται στην ΚΠΡ.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως ειπώθηκε, είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος. Φυσικά εξαίρεση στην εγγραφή δεν θα αποτελέσουν οι νυν ποδοσφαιριστές.

Επίσης, στο πλάνο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», βρίσκεται και η ομογένεια και για τον λόγο αυτό, θα γίνουν άμεσα κάποια σε μεγάλους πυρήνες, όπως στις ΗΠΑ, στη Γερμανία και σε άλλα σημεία της υφηλίου, όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο. Όπως γράφει η SportDay, οι δύο πλευρές τήρησαν απόλυτη μυστικότητα, επειδή είναι λεπτό το ζήτημα, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα γίνει μία μείωση στον παίκτη με παράλληλη επέκταση, ενώ υπήρξαν νέες φήμες χθες για πώληση στη Φιορεντίνα από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr