Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκαστόν Σανγκόι προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου.

Χθες έγινε γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα έναν Αργεντινό μεσοεπιθετικό και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε το όνομα του 28χρονου παίκτη.

Ωστόσο, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τονίζει πως πρόκειται για νεαρότερο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη.

Όπως γράφει η SportDay, ο «εκλεκτός» του Γιώργου Δώνη δεν θα αποκτηθεί άμεσα, μια και τρέχουν άλλα μείζονα ζητήματα (π.χ. η αδειοδότηση από την UEFA και οι σκληρές διαπραγματεύσεις για τους διακανονισμούς) του ΠΑΟΚ.

Πιθανότατα η ομάδα θα αναχωρήσει την προσεχή Πέμπτη για την Ολλανδία (βασικό στάδιο της προετοιμασίας) και μετέπειτα θα εξασφαλιστεί το «ναι» του Αργεντινού, ώστε να ενσωματωθεί εκεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μάριο Μπούντιμιρ, τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έχει την Τετάρτη συνάντηση με τη διοίκηση του Εργοτέλη και θα μείνει ελεύθερος.

Οι δύο πλευρές θέλουν να λύσουν τη συνεργασίας του, χωρίς ο Κροάτης επιθετικός να καταθέσει προσφυγή σε βάρος της κρητικής ΠΑΕ. Αν τελικά δεν αποκτηθεί ο 26χρονος παίκτης, υπάρχει ως εναλλακτική λύση ο Μπανγκουρά.

Πηγή: sport-fm.gr