Την πρώτη του προπόνηση για την νέα χρονιά πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ παρουσία 3.000 οπαδών του στο γήπεδο της Τούμπας. Λίγο παραπάνω από μια ώρα κράτησε το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του. «Λευτεριά στα αδέρφια μας», ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να μαζεύεται κόσμος στην Τούμπα για την «πρώτη» της νέας σεζόν. Σε αυτήν έδωσαν το «παρών», εκτός του κόσμου, μέλη της διοίκησης και όλοι οι παίκτες πλην των διεθνών και του Τσουκαλά που απουσίαζε με άδεια.

Στις 19:30 οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποθέωση από την εξέδρα. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ο Γιώργος Δώνης χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ, τα οποία έκαναν χαλαρές ασκήσεις με την μπάλα. Αργότερα σε τρεις ομάδες των οκτώ και έδωσε εντολή για διπλό στο μισό γήπεδο, με την μία ομάδα να έχει ρόλο μπαλαντέρ.

Το πρώτο γκολ της χρονιάς σημειώθηκε από τον Στέφανο Αθανασιάδη, περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με ένα ακόμη τέρμα από τον Έλληνα επιθετικό και θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.

Πηγή: sport-fm.gr