Άλλη μια ημέρα θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να μάθουν εάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ. Αποτέλεσμα δεν υπήρξε ούτε στη σημερινή συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με την απάντηση του Σέρβου τεχνικού να μετατίθεται για την Τρίτη…

Για άλλη μια φορά φέρεται να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέμεινε στη στάση που είχε για τριετές πλάνο με συγκεκριμένο μπάτζετ.

Από την άλλη πλευρά, και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε να μην έχει αλλάξει στάση και να εμμένει στη θέση του για ένα μπάτζετ ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας επιφυλάξεις για κάποια ζητήματα.

Παρόλα αυτά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να δώσει την απάντησή του σήμερα και απλά δεσμεύτηκε να απαντήσει αύριο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θέλει την παραμονή του Ομπράντοβιτς στην ομάδα, αλλά στην προσπάθεια να δώσει κάποιες εγγυήσεις δεν φέρεται να έπεισε τον Σέρβο.

Ο Ομπράντοβιτς φέρεται να επιθυμεί να αλλάξουν κάποια ζητήματα στη λειτουργία της ομάδας, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια από το “μένω-φεύγω” της οικογένειας υπήρξαν διαφοροποιήσεις αλλά και ο Σέρβος έδειξε να μένει μόνος του στην ομάδα.

Η σημερινή συνάντηση κράτησε για περίπου δύο ώρες.

Πλέον αύριο εάν δεν υπάρξει κάποια διαφοροποιήση όλα συγκλίνουν στο διαζύγιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από 13 χρόνια τεράστιων επιτυχιών και εκτόξευσης της μπασκετικής ομάδας στο ευρωπαϊκό χώρο.

Παρόλα αυτά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να συνεχίσουν μαζί, βασιζόμενοι και στην αρκετά καλή συνεργασία όλων των προηγούμενων ετών αλλά και στο συναίσθημα που σίγουρα υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή: sport-fm.gr