Ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά κυκλοφορεί πλέον ο Τέεμου Πούκι, με το πρωτάθλημα Δανίας να ολοκληρώνεται χθες. Η Μπρόντμπι τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Μίντιλαντ και δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται ότι θα χάσει και τον πιο συνεπή σκόρερ της.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τρόελς Μπεχ, με χθεσινές δηλώσεις του έκανε λόγο για μη συμφωνία με τον Φινλανδό επιθετικό, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ααλμποργκ, υποστήριξε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του.

«Δεν πρόκειται να πάρω καμία απόφαση τώρα, πρέπει να ηρεμήσω και στη συνέχεια να δω τι θέλω», υποστήριξε ο Πούκι, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ενώ φαίνεται να απασχολεί και την ΑΕΚ, ωστόσο όχι τόσο… ζεστά, καθώς στην Ένωση φαίνεται πως ψάχνουν άλλου τύπου επιθετικό.

«Υπάρχουν ακόμη κάποιες πιθανότητες», απάντησε ο 28χρονος επιθετικός στην ερώτηση εάν μπορεί στο τέλος να παραμείνει στην Μπρόντμπι. Η σεζόν για εκείνον τελείωσε με 17 γκολ για την Μπρόντμπι, ενώ συνολικά σκόραρε 55 φορές στα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα.

Πάντως, οι πιθανότητες για να συνεχίσει στη Δανία μοιάζουν λίγες αυτήν τη στιγμή, ενώ φαντάζει δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί στα οικονομικά «θέλω» του Πούκι.