Καμία πρόθεση να ρίξει αυλαία στην καριέρα του με την εθνική Αγγλίας δεν έχει ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο άσος της Τσέλσι δηλώνει πως «προς το παρόν, τίποτα δε θα» τον κρατήσει μακριά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ούτε κάποιος τραυματισμός , ούτε καν η ηλικία του.

Ο Άγγλος μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης και ο οποίος «απειλεί» να καταστρέψει τα καλοκαιρινά σχέδια του ποδοσφαιριστή, αφού ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή στο Euro.

Η σοβαρότητα του προβλήματος του Λάμπαρτ έχει ανησυχήσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία έχει ήδη ενημερώσει τον μέσο της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον ώστε να είναι σε εγρήγορση σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί από το Ροι Χότζον.

Ο 33χρονος άσος της Τσέλσι έχει υπάρξει βασικό μέλος της εθνικής ομάδας των «τριών λιονταριών» την περασμένη δεκαετία και αν δεν καταφέρει να συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση, η απουσία του θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Ωστόσο ο Λάμπαρντ παραδέχτηκε πως αν και το ρολόι πλέον μετράει αντίστροφά, ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να γυρίσει την πλάτη στην Αγγλία.

«Δε βλέπω τον εαυτό μου να αποσύρεται από την εθνική ομάδα στο άμεσο μέλλον, οπότε δε θα έλεγα πως το EURO είναι απαραιτήτως το τελευταίο μου τουρνουά. Ωστόσο, δεν είμαι αφελής και ξέρω πως η ηλικία στο ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων για να προσθέσει:

«Θα σκέφτομαι πως υπάρχει όντως η πιθανότητα να είναι από τις τελευταίες μου ευκαιρίες να συμμετέχω σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την ίδια σκέψη έκανα και στο Champions League».

Πηγή: sport-fm.gr