Στο μεταγραφικό του «στόχαστρο» έχει θέσει ο Αρσέν Βενγκέρ τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail». Πάντα σε προτεραιότητα η απόκτηση του Γιαν Εμβίλά.

Ωστόσο, έχει αρχίσει να εκνευρίζεται με την αναποφασιστικότητα του Γάλλου της Ρεν, επομένως έχει αρχίσει να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις που θα βοηθήσουν στην αμυντική γραμμή της Άρσεναλ.

Ο Βενγκέρ «κυνηγά» τον Εμβιλά από το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά ο αμυντικός χαφ δεν έχει δεχτεί ακόμα να «μετακομίσει» στο «Emirates Stadium» και πλέον, σύμφωνα πάντα με το αγγλικό δημοσίευμα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε σύγκρουση.

Ο Ντε Γιονγκ αγωνίζεται στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2009. Αυτή τη σεζόν ο 27χρονος Ολλανδός πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις στα παιχνίδια της Premier League και βοήθησε αρκετά την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο από το 1968.

Ωστόσο, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» θα πρέπει να …ανταγωνιστεί τον τεχνικό της ΚΠΡ, Μαρκ Χιουζ, ο οποίος έχει στρέψει, επίσης, το βλέμμα του στον Ντε Γιονγκ.

Πηγή: sport-fm.gr