Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον μακροχρόνιο τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ, παίζοντας βασικός όλη τη σεζόν για την Μπάγερν Μονάχου. Ο Σβεν Ούλριχ έμελε να κάνει τραγικό λάθος στη χειρότερη δυνατή στιγμή, με την γκάφα του στο Μπερναμπέου στις αρχές του δευτέρου μέρους να βάζει μπροστά στο σκορ την Ρεάλ Μαδρίτης. Μία γκάφα που ουσιαστικά της χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League για τρίτη διαδοχική χρονιά.

«Δεν υπάρχει λέξεις για να περιγράψω πόσο απογοητευμένος είμαι από τον αποκλεισμό από το Champions League. Θέλαμε οπωσδήποτε να πάμε στον τελικό και κάναμε το καλύτερο δυνατό, έπειτα ήρθε το δικό μου λάθος. Αδυνατώ να δώσω εξήγηση, στενοχωριέμαι για την ομάδα και τους οπαδούς».

doihid1

Αυτά ήταν τα λόγια που συνόδευσαν την φωτογραφία του 29χρονου κίπερ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο το όνομά του κάνει το γύρο του κόσμου από το βράδυ της Τρίτης και μετά και για μία ακόμη αιτία.

Και ο λόγος είναι μία φωτογραφία που έχει τραβηχτεί μέσα από το γήπεδο μετά το φινάλε της αναμέτρησης των Μαδριλένων με τους Βαυαρούς. Ο ίδιος είναι καθιστός στον αγωνιστικό χώρο περίπου δέκα μέτρα έξω από την εστία του και ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είχαν πάει στα αποδυτήρια. Η θλίψη ενός ανθρώπου ανάμεσα σε χιλιάδες που πανηγυρίζουν…

doihid2 doihid3 doihid4