Επιφυλακτικός, αλλά και ανοιχτός για περεταίρω συζητήσεις με τον Στάθη Μπαϊρακτάρη, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως αν δεν μαζευτούν άμεσα 4 εκατ. ευρώ, δεν υπάρχει σωτηρία για την ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως η «Ένωση» έχει πέντε ημέρες διορία προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά της αρνητικής απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κ. Δημητρέλου μετά τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, όπως άλλωστε και πριν προκειμένου να βγούμε από το αδιέξοδο. Η ΑΜΚ είναι η μόνη σωτηρία και αν συνδυαστεί με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσει να υπάρξει κάποια λύση. Αν μέχρι τέλος Ιουλίου δεν τα έχουμε καταφέρει, θα πρέπει να σκεπτόμαστε άσχημα ενδεχόμενα για διάλυση και ότι άλλο σημαίνει αυτό. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό, μετά την αρνητική απόφαση για την αδειοδότηση πρέπει να μαζευτούν 4 εκατ. ευρώ. Αν δεν τα μαζέψουμε, δεν υπάρχει σωτηρία για την ΑΕΚ. Υπάρχουν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Έχουμε 5 μέρες διορία για να ασκήσουμε έφεση και θα οριστεί δικάσιμος μέχρι τέλος Μαΐου. Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση αυτό δεν σημαίνει και τη διάλυση της εταιρείας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ρύθμιση με την εφορία. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Μπαϊρακτάρη. Ελπίζω η λύση που προτείνει να είναι εφικτή. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Να έρθει με τους δικηγόρους και να συζητήσουμε. Εγώ διαφωνώ με την ιδέα πως κάποιος με 3.5 εκατομμύρια θα πάρει το 51%. Βέβαια είπε πως θα βάλει και άλλα χρήματα. Ελπίζω μόνο να μην πυροτέχνημα, όπως συμβαίνει συχνά να εμφανίζεται κάποιος για διαφημιστικούς λόγους».

Πηγή: sport-fm.gr