Στο Φάληρο πέφτει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Κέρκυρα (19:30, Novasports 1). Στο Καραϊσκάκη θα βρίσκεται και ο επόμενος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα πάρει μια πρώτη γεύση από την ομάδα και τον κόσμο της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και στο χορτάρι μέρος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, το οποίο ούτως ή άλλως βάζει καθημερινά στο «μικροσκόπιο». Παράλληλα, ο 47χρονος θα μπορέσει να ζήσει για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, για την οποία έχει ακούσει και διαβάσει πολλά.

Άλλωστε, ήδη πήρε μια… γεύση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς βρέθηκε στο ΣΕΦ, στον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup βόλεϊ Ανδρών με αντίπαλο τη Ραβένα.

Με οδηγό πιο ελληνικό κορμό

Στον Πειραιά θα κινηθούν ενόψει της νέας σεζόν με έφεση στο ελληνικό στοιχείο, όπως φάνηκε και από την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες, πριν από μερικές ημέρες στο Ρέντη. Αρκετά νέα παιδιά να αναμένεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους μέχρι το τέλος της σεζόν, ξεκινώντας από το σημερινό.

Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή τους Μάριο Βρουσάι, Νίκο Βέργο, Θανάση Ανδρούτσο, Δημήτρη Νικολάου, Λευτέρη Χουτεσιώτη, παίκτες που έχουν βγει από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Μάλιστα, για τους δύο πρώτους είναι η παρθενική -για αυτήν τη σεζόν- κλήση στην αποστολή.