Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου και του βοηθού του, Αλέξανδρου Γρεβένη, και θεωρούν ότι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την απώλεια που είχε η ομάδα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η φάση που έβγαλε εκτός εαυτού τους Θεσσαλονικείς είναι εκείνη στο 02:22 του παρακάτω βίντεο, όταν ο Γιώργος Φωτάκης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή του «τριφυλλιού» από τον Σεντρίκ Καντέ και οι κ.κ. Γιάχος-Γρεβένης δεν υπόδειξαν κάποια αντικανονική ενέργεια.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν στους τρεις διαιτητές και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις αποφάσεις τους, αφαιρώντας το δικαίωμα από την ομάδα του να προσπαθήσει να φέρει το ματς στα ίσα.

«Γιατί δεν το έδωσες;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε ο Παντελής Κωνσταντινίδης (που αποβλήθηκε μετά από την επίμαχη φάση) προς τον Θανάση Γιάχο. «Δεν το είδαμε. Τι πιστεύεις, ότι ήρθα εδώ για να κάνω έγκλημα;», ήταν η απάντηση του Αθηναίου διαιτητή. «Τότε γιατί ήρθες εδώ, αν δεν το είδες;» ήταν η ανταπάντηση του τεχνικού διευθυντή της «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο οποίος απευθύνθηκε και στον βοηθό Γρεβένη, που ήταν μπροστά στην φάση και δεν υπέδειξε το πέναλτι.

«Θέλεις να σου δώσουμε μια ιδρωμένη φανέλα του ΠΑΟΚ για να θυμάσαι το έγκλημα, που έκανες;», ρώτησε ο Κωνσταντινίδης και ο λάινσμαν απάντησε: «Όχι ευχαριστώ, έχω φανέλες»!

Στη συνέχεια, ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να σας πω ότι πρέπει να βρούμε τα χρήματα για την άδεια της UEFA. Το να χάνεις από 10 μέχρι 20 εκατ. ευρώ σήμερα (χθες), είναι σαν ελληνική τραγωδία, αν τελικά γίνει αυτό».

Ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός που διαμαρτυρήθηκε για το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης και μετά από λίγη ώρα υπήρξε η επίσημη θέση της ΠΑΕ.

«Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακές της», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: sport-fm.gr