Και μετά αναρωτιέται ο Μάριο Μπαλοτέλι «γιατί πάντα εγώ»; Όταν κάθε μέρα που περνάει η είδηση είναι να… μην ακουστεί κάτι περίεργο γι αυτόν και τα εκτός των αγωνιστικών χώρων κατορθώματά του. Ένα από αυτά φέρεται να είναι το ότι τον έντυνε… γυναίκα η πρώην ερωμένη του, Κλόε Έβανς, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια με δηλώσεις της στην Sun.

Η 21χρονη καλλονή προέβη στην αποκάλυψη ότι κατά την διάρκεια των ιδιαίτερων στιγμών της με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι του είχε φορέσει γυναικεία ρούχα. «Δε θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που του έκανα ένα… γυναικείο ρετούς – του άρεσε υπερβολικά. Βαριόμασταν κι έτσι αποφάσισα να τον μετατρέψω σε WAG, για να γελάσουμε! Βρήκαμε μία ξανθιά περούκα και χρησιμοποίησα το μέικ απ μου. Σε λίγη ώρα τον μετέτρεψα σε… Μέριλιν Μπαλοτέλι. Ήταν τόσο αστείο. Το κραγιόν μου ήταν ανοιχτό ροζ και “κολλούσε” εκπληκτικά με το δέρμα του».

Η Κλόε Έβανς αποτελούσε την παράλληλη σχέση του Μπαλοτέλι, όσο αυτός είχε δεσμό με την 23χρονη Ραφαέλα Φίκο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν φαινόταν να έχει ιδιαίτερες τύψεις ο Ιταλός φορ, κάθε φορά που απατούσε την κοπέλα του.

«Κάθε φορά γυρνούσε σε μένα, γιατί εγώ ήμουν η αγαπημένη του. Η Ραφαέλα νόμιζε ότι ο Μάριο ήταν μόνο δικός της, όμως του ήταν αδύνατο να με παρατήσει», συμπλήρωσε η 21χρονη καλλονή.

Πηγή: sport-fm.gr