Για το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής, στις 18:00, ορίστηκε από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση ίσως να εκδοθεί ακόμη και το Σάββατο (10/03).

Αυτό πρακτικά σημαίνει πολλά, με το βασικότερο όλων, ότι οι δύο «δικέφαλοι» θα γνωρίζουν την οριστική βαθμολογία της Super League πριν το μεταξύ τους ντέρμπι, μια ημέρα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή (11/03), στις 19:30.

Βάσει της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για το ρολό ταμειακής μηχανής που εκσφενδονίστηκε προς τος Όσκαρ Γκαρθία με κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό (0-3), αφαίρεση 3 βαθμών, ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο παιχνίδια και 30.000 ευρώ πρόστιμο.

Σε περίπτωση δικαίωσης του «δικεφάλου» του Βορρά, τότε θα υποδεχθεί με κόσμο την Ένωση, στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, ενώ εάν του επιστραφούν και η βαθμοί θα έχουμε πραγματικό ντέρμπι, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων θα είναι 2 βαθμοί (54 η ΑΕΚ και 52 ο ΠΑΟΚ).

Το πιο δύσκολο σενάριο φαντάζει η διεξαγωγή του αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε μελλοντική ημερομηνία…

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Πέμπτη (08/03), αναμένεται και η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τη δική του τιμωρία, που αφορά τα επεισόδια που έγιναν μετά τον αγώνα με την Ένωση στο Καραϊσκάκη, επίσης για τη Super League.